Qe nga viti 1997 kompania jone punon ne ndertesen e pronesise se saj qe ndodhen ne km 3te Rr. Nacionale Kozani - Selanik, qe eshte pajisur me makinerite e teknologjise se fundit. Ky fakt na jep mundesine tu ofrojme klienteve tane cilesi te larte prodhimi dhe standarte te larta, dorezime me te shpejta te veprave dhe natyrisht cmime konkuruese.