Η Χατζόπουλος ΑΕ είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Αποτελεί τη συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1965 με βασικό αντικείμενο την κατασκευή και τοποθέτηση, αεραγωγών και βιομηχανικών μονώσεων σε έργα μεγάλης κλίμακας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον τομέα των βιομηχανικών μονώσεων είναι κυρίως:

  • πετροβάμβακας,
  • κεραμοβάμβακας,
  • πολυουρεθάνη,
  • ArmaFlex.

Όσο αναφορά την εξωτερική επικάλυψη, αυτή γίνεται με κατάλληλα επεξεργασμένα φύλλα αλουμινίου, ίnox και γαλβανιζέ.

Το σλόγκαν της εταιρείας είναι «Εξοικονομούμε Ενέργεια & Δημιουργούμε Ατμόσφαιρα» και όχι άδικα, αφού με την σημερινή της μορφή από το 1997, έχει εκτελέσει με επιτυχία απαιτητικά έργα, με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, χάρη στον διαρκώς εκσυγχρονιζόμενο εξοπλισμό της. Η τεχνική, ο επαγγελματισμός, ο σχεδιασμός ακριβείας ακόμη και στις πιο απαιτητικές κατασκευές, διασφαλίζουν την ποιότητα των κατασκευών με συνέπεια και αποτελούν εχέγγυα για την ολοκλήρωση των έργων τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ΟΚ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Αξιοπιστία

Συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Πιστοποιημένα Υλικά

Προσαρμογή σε κάθε συνθήκη

Επικοινωνία

Πολυετή εμπειρία

Αμεσότητα

Certificate ISO 9001 GR HATZOPOULOS AE
CERTIFICATE GR CHATZOPOULOS SA ISO 9001

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015. Φορέας Πιστοποίησης Q-CERT

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Από το 1997 η εταιρία μας λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το γεγονός αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιότητα κατασκευής υψηλών προδιαγραφών, μικρότερους χρόνους παράδοσης των έργων και φυσικά ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
helmet

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Βασικός και απαράβατος κανόνας της εταιρείας μας είναι η ασφάλεια του προσωπικού, το οποίο είναι άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο, ώστε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

e bannerespaEΤΠΑ180X150

etpa greek